Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g2.6g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Keittojuures, Pirkka19g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g28g26kcal5.3g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g17g11kcal2.5g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g163kcal18.2g18.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko209g82kcal9.1g9.2g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g41kcal4.6g4.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.4g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514