Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1067g1813kcal202.7g0g106.7g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sipuli (kuorittu)365g99kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g333g467kcal10g6.7g43.3g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g96g244kcal16.2g1.9g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g5813kcal515.2g76.4g372.2g15.2g
Valittu annoskoko2080g2907kcal257.6g38.2g186.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna1040g1453kcal128.8g19.1g93.1g3.8g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339