Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Vadelma 800g329kcal8g32.8g6.4g29.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka80g319kcal0g79.2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe40g116kcal0.5g22.4g0g16g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 160g456kcal24.8g0.3g40g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 480g203kcal47.1g1.9g0.5g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g240g996kcal187.2g14.9g21.1g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)240g840kcal33.6g134.4g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g7225kcal602.4g571.8g249.2g91.2g
Valittu annoskoko2080g3612kcal301.2g285.9g124.6g45.6g
Annoskoko puolitettuna1040g1806kcal150.6g143g62.3g22.8g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177