Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1200g7200kcal252g79.2g648g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%800g2320kcal272g0g136g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 60g166kcal1.2g1.8g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g19443kcal1052.4g177.2g1601.6g0.2g
Valittu annoskoko2080g9722kcal526.2g88.6g800.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1040g4861kcal263.1g44.3g400.4g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884