Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer459g2363kcal17.9g257g137.7g24.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)172g1239kcal1.7g6.9g137.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g92kcal0g22.7g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 230g276kcal7.2g10.3g22.9g0g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 252g360kcal31.5g0.8g25.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl230g826kcal4.6g6.2g87.2g0g
Sokeri49g200kcal0g49.3g0g0g
Marianne crush 150g172g740kcal2.1g148g14.5g2.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 57g212kcal10.6g6.3g12.4g17.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g310g1053kcal6.2g241.6g5.3g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g15695kcal164.8g1736g887.2g132.8g
Valittu annoskoko2080g7847kcal82.4g868g443.6g66.4g
Annoskoko puolitettuna1040g3924kcal41.2g434g221.8g33.2g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497