Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1035g1304kcal113.8g3.1g93.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g32g122kcal0.4g30.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g301g1805kcal72.2g19.9g162.5g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g201g1464kcal2g2g160.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 201g662kcal4g6g70.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g20g76kcal0.3g18.8g0g0g
Mantelilastu (A la meira)281g1685kcal67.4g18.5g151.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g14273kcal521.2g204.4g1275.8g0.2g
Valittu annoskoko2080g7136kcal260.6g102.2g637.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna1040g3568kcal130.3g51.1g319g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345