Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1490g2146kcal327.9g0g89.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g287kcal0g0g31.9g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g266g319kcal6.1g12.8g26.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g266g293kcal6.1g10.6g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g6162kcal683g56.6g349.8g6.8g
Valittu annoskoko2080g3081kcal341.5g28.3g174.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna1040g1541kcal170.8g14.2g87.5g1.7g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691