Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60g136kcal3g10.5g8.4g3.5g
Tomaatti 1000g228kcal5.6g34.5g3g14g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g400g40kcal4.4g4g0.8g4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g280g706kcal44.8g4.5g56g0g
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g2455kcal131.6g140.4g140.2g63.4g
Valittu annoskoko2080g1228kcal65.8g70.2g70.1g31.7g
Annoskoko puolitettuna1040g614kcal32.9g35.1g35.1g15.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059