Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1818g2316kcal392g0g81.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 54g37kcal0.7g6g0.7g2.1g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Curryjauhe (-), annos 5g8g26kcal0.8g4g0.8g0.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g54g185kcal5.3g40.6g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g5202kcal800.6g111.4g170g12.8g
Valittu annoskoko2080g2601kcal400.3g55.7g85g6.4g
Annoskoko puolitettuna1040g1301kcal200.2g27.9g42.5g3.2g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286