Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1141g856kcal21.7g182.6g2.3g11.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g513g1169kcal61.6g13.3g97.6g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Lanttu 69g20kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g23g56kcal0.7g10g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g4389kcal175.2g456.2g204.4g40.4g
Valittu annoskoko2088g2195kcal87.6g228.1g102.2g20.2g
Annoskoko puolitettuna1044g1097kcal43.8g114.1g51.1g10.1g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219