Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 601g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Kidneypapu, suolaliemessä631g694kcal49.2g113.6g3.2g50.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 376g1204kcal100.5g0g89.9g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Paprika vihreä 255g54kcal2.4g6.4g0.8g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g4780kcal318.2g331g233.2g142.2g
Valittu annoskoko2088g2390kcal159.1g165.5g116.6g71.1g
Annoskoko puolitettuna1044g1195kcal79.6g82.8g58.3g35.6g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826