Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g447g1282kcal14.7g303.6g0.9g38g
Sokeri 536g2175kcal0g535.3g0g0g
Voi 357g2591kcal4.3g1.4g290.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)197g248kcal21.6g0.6g17.7g0g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g12680kcal82.2g1702.8g618g76g
Valittu annoskoko2088g6340kcal41.1g851.4g309g38g
Annoskoko puolitettuna1044g3170kcal20.6g425.7g154.5g19g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161