Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu271g341kcal29.8g0.8g24.4g0g
Sokeri 301g1221kcal0g300.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste301g2226kcal0g0g246.7g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g90g307kcal11.7g60.9g1.5g4.8g
Tattarijauho, Myllynparas602g2046kcal78.2g406.2g10.2g31.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito150g71kcal0.2g14.1g1.5g0.2g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g339g115kcal1.7g21.7g2g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g12830kcal245.6g1649.4g572.6g96.4g
Valittu annoskoko2088g6415kcal122.8g824.7g286.3g48.2g
Annoskoko puolitettuna1044g3208kcal61.4g412.4g143.2g24.1g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915