Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 339g1377kcal0g338.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 239g301kcal26.3g0.6g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.2g2.3g6.8g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1796kcal0g0g199.5g0g
Porkkanaraaste 200g599g162kcal3.6g31.7g1.2g15g
Tomusokeri 1dl=60g150g599kcal0g149.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 299g864kcal32.9g9g77.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g11944kcal173g1413g608g58.6g
Valittu annoskoko2088g5972kcal86.5g706.5g304g29.3g
Annoskoko puolitettuna1044g2986kcal43.3g353.3g152g14.7g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696