Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit268g348kcal8g5.4g34.8g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g750g2548kcal104.9g0g232.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)1071g889kcal175.6g18.2g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g7570kcal577g47.2g555.8g0g
Valittu annoskoko2088g3785kcal288.5g23.6g277.9g0g
Annoskoko puolitettuna1044g1893kcal144.3g11.8g139g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231