Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g200g900kcal15.4g135.9g32g7.2g
Suolapähkinä, taffel50g320kcal14g7g26.5g3.7g
Suklaa tumma 100g516kcal3.9g53.2g31g5.3g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 500g835kcal37.5g20g65g13g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g174g226kcal22.8g0.5g14.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 60g171kcal9.3g0.1g15g0g
Sokeri 200g811kcal0g199.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125g80kcal4g6g4.4g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g250g1447kcal74g29g114.9g21.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250g160kcal8g12g8.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen100g545kcal11g49g33g1.6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g30g117kcal0.1g29.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g12980kcal401.2g1083.4g771g104g
Valittu annoskoko2088g6490kcal200.6g541.7g385.5g52g
Annoskoko puolitettuna1044g3245kcal100.3g270.9g192.8g26g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882