Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 199g284kcal24.9g0.6g20.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g452g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.1g5g14.6g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%217g477kcal6.5g10.8g43.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 181g82kcal5.4g8.7g2.7g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Sokeri 54g220kcal0g54.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g54g396kcal0.5g0.5g43.4g0g
Mansikkahillo 452g1023kcal2.5g243.8g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g8175kcal166.2g1305.2g230.8g37.6g
Valittu annoskoko2088g4088kcal83.1g652.6g115.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna1044g2044kcal41.6g326.3g57.7g9.4g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262