Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g547g1516kcal9.9g410.4g0.8g36.7g
Saksanpähkinä 1216g8274kcal178.8g40.1g793.2g193.4g
Kookoshiutale 213g1407kcal17.3g13.6g137.4g34.7g
Hunaja 91g301kcal0.5g73.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.7g0.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g23086kcal413.8g1095g1863.6g529.6g
Valittu annoskoko2088g11543kcal206.9g547.5g931.8g264.8g
Annoskoko puolitettuna1044g5772kcal103.5g273.8g465.9g132.4g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742