Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi976g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 75g171kcal10g11.6g3.4g28.1g
Vehnäjauho puolikarkea 976g3348kcal99.4g683g11.7g34.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g7330kcal218.8g1461.2g30.2g124.4g
Valittu annoskoko2088g3665kcal109.4g730.6g15.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna1044g1833kcal54.7g365.3g7.6g31.1g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248