Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1606g1347kcal293.1g0g17.7g0g
Pekoni rasvainen 225g845kcal27g0g83.2g0g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.7g
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g4931kcal686.4g7.2g238.4g29.6g
Valittu annoskoko2088g2466kcal343.2g3.6g119.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna1044g1233kcal171.6g1.8g59.6g7.4g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900