Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 511g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80153g622kcal116.4g7.7g13.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1021g1287kcal112.3g3.1g91.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 255g843kcal5.1g7.7g89.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g26g2.6kcal0.4g0g0.2g21.7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Voi 107g778kcal1.3g0.4g87.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g7063kcal471g37.8g564.8g43.4g
Valittu annoskoko2088g3531kcal235.5g18.9g282.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna1044g1766kcal117.8g9.5g141.2g10.9g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107