Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 328g467kcal41g1g33.6g0g
Sokeri 447g1814kcal0g446.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g544kcal0.7g0.7g59.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g52kcal1.5g11.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g119kcal0g29.5g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta581g2091kcal75.5g406.6g12.2g20.3g
Kookoshiutale 52g345kcal4.2g3.3g33.6g8.5g
Hasselpähkinä 97g623kcal13.6g3.3g59.1g16.9g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)286g1353kcal11.7g174.4g65.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g14815kcal296.4g2152.8g527.8g91.6g
Valittu annoskoko2088g7407kcal148.2g1076.4g263.9g45.8g
Annoskoko puolitettuna1044g3704kcal74.1g538.2g132g22.9g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316