Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g45g50kcal0.4g11.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)345g93kcal4.5g16.6g0.7g5.9g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)600g480kcal99.6g0g6g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Tomaatti 195g44kcal1.1g6.7g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g2515kcal251.6g132.8g93.4g35.4g
Valittu annoskoko2088g1257kcal125.8g66.4g46.7g17.7g
Annoskoko puolitettuna1044g629kcal62.9g33.2g23.4g8.9g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239