Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g33g80kcal3.7g1g6.7g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g25g11kcal0.5g2g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g25g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1.7g12kcal0g0.1g1.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g33g6.7kcal0.4g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g242kcal10g11.6g17g1.6g
Valittu annoskoko209g121kcal5g5.8g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g61kcal2.5g2.9g4.3g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577