Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 13g22kcal2.2g0g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Kalaliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 83g64kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g324kcal8.8g28.8g18g1.8g
Valittu annoskoko209g162kcal4.4g14.4g9g0.9g
Annoskoko puolitettuna105g81kcal2.2g7.2g4.5g0.5g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542