Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino55g191kcal7.1g36.6g1.4g3.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g85g36kcal1.4g7.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)7.4g8.9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g804kcal45.4g88.6g29g6.6g
Valittu annoskoko209g402kcal22.7g44.3g14.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna105g201kcal11.4g22.2g7.3g1.7g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511