Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy68g360kcal5.4g21.7g28.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen14g102kcal0.1g0.1g11.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g28g170kcal5.9g1.9g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g1545kcal47.6g48g130.4g0g
Valittu annoskoko209g772kcal23.8g24g65.2g0g
Annoskoko puolitettuna105g386kcal11.9g12g32.6g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478