Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse23g167kcal0g0g18.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.2g0.7g2.1g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.4g0g0g
Mustikka metsä- 41g18kcal0.2g2.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g1161kcal18.8g165.4g44g6.8g
Valittu annoskoko209g581kcal9.4g82.7g22g3.4g
Annoskoko puolitettuna105g290kcal4.7g41.4g11g1.7g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644