Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka40g49kcal1.2g10.4g0.3g1.4g
Papu iso valkoinen, keitetty32g94kcal7.1g14.6g0.5g0g
Ohrasuurimo 36g116kcal3g22.6g0.7g2.7g
Soijarouhe, tumma, 30g42g136kcal21.1g12.7g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g6.3g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.1kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g901kcal66.6g129.2g11.6g14.4g
Valittu annoskoko209g451kcal33.3g64.6g5.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna105g225kcal16.7g32.3g2.9g3.6g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.9g2.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794