Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g6.4g22kcal0.4g4.8g0.1g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss5.6g19kcal1.2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g302kcal20.8g24.4g12.6g4.2g
Valittu annoskoko209g151kcal10.4g12.2g6.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna105g76kcal5.2g6.1g3.2g1.1g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796