Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g4.7g22kcal0.9g0g2g1.2g
Hamppu, siemen3.7g19kcal0.9g1.3g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g180kcal5.3g36.7g0.6g1.8g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g35g111kcal4.8g20.1g1.1g4.5g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.5g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g873kcal23.8g127.2g28.6g15g
Valittu annoskoko209g436kcal11.9g63.6g14.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna105g218kcal6g31.8g7.2g3.8g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341690