Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g42g21kcal0.6g0.8g1.7g0.8g
Hunaja 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 28g37kcal2.4g4.9g0.6g1.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 14g45kcal3.4g6.4g0.3g1.3g
Herne 11g7.8kcal0.6g1.1g0g0.3g
Kukkakaali 28g6.8kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g324kcal15.6g36g10.6g10.8g
Valittu annoskoko209g162kcal7.8g18g5.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna105g81kcal3.9g9g2.7g2.7g
Arvot/100g100g78kcal3.7g8.6g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982