Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g94g67kcal1.5g15g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g362kcal28.6g31.8g13.4g0.4g
Valittu annoskoko209g181kcal14.3g15.9g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna105g91kcal7.2g8g3.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673