Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g60g14kcal0.8g2g0.2g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g6g5.8kcal0.3g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 2.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.3g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g65kcal3.6g10.4g0.4g1.2g
Valittu annoskoko209g32kcal1.8g5.2g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna105g16kcal0.9g2.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941