Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa133g106kcal6g17.3g1.3g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g19g62kcal0.4g0.5g6.6g0g
Tomaattisose pomi11g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g369kcal14g41.8g16g1.2g
Valittu annoskoko209g184kcal7g20.9g8g0.6g
Annoskoko puolitettuna105g92kcal3.5g10.5g4g0.3g
Arvot/100g100g88kcal3.3g10g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386