Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g190g200kcal15.2g26.6g3.8g19g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g601kcal37g53.2g27.2g38g
Valittu annoskoko210g301kcal18.5g26.6g13.6g19g
Annoskoko puolitettuna105g150kcal9.3g13.3g6.8g9.5g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308