Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 15g56kcal2.8g1.7g3.3g4.6g
Sokeri 117g474kcal0g116.8g0g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g99kcal0.1g0.1g11.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g1679kcal7.8g262.4g64g9.2g
Valittu annoskoko210g840kcal3.9g131.2g32g4.6g
Annoskoko puolitettuna105g420kcal2g65.6g16g2.3g
Arvot/100g100g400kcal1.9g62.6g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297