Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g11g37kcal1.5g7.1g0.3g0.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)59g21kcal0.6g4g0.3g0.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g34g37kcal8.4g0g0.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)15g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Paprika, punainen9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, tuore11g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g38g38kcal1g1.8g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g302kcal24.6g32.4g8g5.2g
Valittu annoskoko210g151kcal12.3g16.2g4g2.6g
Annoskoko puolitettuna105g76kcal6.2g8.1g2g1.3g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026