Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 42g93kcal7.4g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g42g32kcal2.3g5.1g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.2g10kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 35g34kcal1.1g6.9g0.1g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton35g9kcal1.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana419g430kcal28.2g32g20.6g1.6g
Valittu annoskoko210g215kcal14.1g16g10.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna105g108kcal7.1g8g5.2g0.4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965