Papukeitto

Kuori perunat ja porkkanat, raasta porkkanat, pilko sipulit, valuta ja huuhtele pavut.

Kuullota sipulit voi-öljyseoksessa, lisää porkkanaraaste, sekoita hetki.

Lisää kuutioidut perunat, vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä 10 min. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre ja keitä perunat kypsiksi.

Soseuta, lisää kuohukerma, mausteet ja pavut ja tarkista maku.

Tarjoile turkkilaisen jogurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g25g19kcal1.4g3g0.1g0g
Kuoritut tomaatit tomaattimehussa (Rainbow), annos 400g38g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.4g4.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g271kcal7g29.6g13.8g2g
Valittu annoskoko210g136kcal3.5g14.8g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna105g68kcal1.8g7.4g3.5g0.5g
Arvot/100g100g65kcal1.7g7.1g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462496