Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Porkkanaraaste 200g600g162kcal3.6g31.8g1.2g15g
Tomusokeri 1dl=60g150g600kcal0g150g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 300g866kcal33g9g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4186g11973kcal173.6g1416.4g609.4g58.6g
Valittu annoskoko2093g5987kcal86.8g708.2g304.7g29.3g
Annoskoko puolitettuna1047g2993kcal43.4g354.1g152.4g14.7g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696