Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1050g2325kcal183.7g0g178.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g158g441kcal28.3g0.8g36.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%142g397kcal42.5g2.1g24.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1.1g31.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g8.7g30kcal0.9g6.6g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.7g6.1kcal0.1g1g0.1g0.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g26g184kcal0g0g20.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g350g630kcal8.8g24.5g52.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4186g8908kcal605.6g72.2g687.2g1.4g
Valittu annoskoko2093g4454kcal302.8g36.1g343.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna1047g2227kcal151.4g18.1g171.8g0.4g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954