Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g400g260kcal6.4g60.1g0.4g0g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Vihreä papu, pitkä100g27kcal1.9g4.1g0.2g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Lihaliemikuutio Maggi6g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4188g2173kcal178.6g166.8g89g25g
Valittu annoskoko2094g1087kcal89.3g83.4g44.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna1047g543kcal44.7g41.7g22.3g6.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856