Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 751g245kcal4.7g41.7g1.5g19.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl11g101kcal0g0g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g11g14kcal0.3g0.7g1g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4188g1152kcal22.2g112.6g58g40.4g
Valittu annoskoko2094g576kcal11.1g56.3g29g20.2g
Annoskoko puolitettuna1047g288kcal5.6g28.2g14.5g10.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011