Rahkamustikkapiirakka

Kananmunat vaahtoon sokerin kanssa lisätään osa öljystä, loput 2 lasivuoan pohjalle levitetään pullasudilla.

Jauhot ja alkiot sekoitaan vaahtoon taikinaksi.

Taikina jaetaan kahteen vuokaan ja paistetaan 5 min puolikypsäksi.

Rahka ja jogurtti sekoitetaan, maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla ja jaetaan puolipaistuneiden pohjien päälle, päälle ripotellaan mustikat paistetaan vielä lisää noin 20 min kunnes kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl240g816kcal33.6g153.6g7.4g13.2g
Vehnänalkio, 0,25 dl50g160kcal14.5g16.5g4g7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Rahka, valio300g195kcal30g12.6g0.9g0g
Mustikka metsä- 360g159kcal1.8g23g2.2g11.9g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 400g137kcal12.2g20g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4188g7596kcal295.2g848.8g320g64.2g
Valittu annoskoko2094g3798kcal147.6g424.4g160g32.1g
Annoskoko puolitettuna1047g1899kcal73.8g212.2g80g16.1g
Arvot/100g100g181kcal7g20.3g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203558