Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g320g1920kcal67.2g21.1g172.8g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4g15kcal0.1g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g12982kcal388.6g103.4g1216g0g
Valittu annoskoko2096g6491kcal194.3g51.7g608g0g
Annoskoko puolitettuna1048g3245kcal97.2g25.9g304g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903