Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Cashewpähkinä 120g689kcal24g22.6g55.6g4.2g
Mineraalisuola keskiarvo 8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g8g31kcal4.1g3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g3591kcal160.6g250g200.2g74.4g
Valittu annoskoko2096g1796kcal80.3g125g100.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna1048g898kcal40.2g62.5g50.1g18.6g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928