Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl19g167kcal0g0g18.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)375g113kcal3.8g22.5g0.8g3.8g
Nauris 150g41kcal1.5g6.3g0.5g2.9g
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.3g0.9g4.5g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g1545kcal56.2g197.6g48.4g66.4g
Valittu annoskoko2096g773kcal28.1g98.8g24.2g33.2g
Annoskoko puolitettuna1048g386kcal14.1g49.4g12.1g16.6g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753