Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g4.2g11kcal0.2g0.1g1g0g
Maitorahka, Valio, 0,34.2g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Mango (tuore)4.2g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Mansikka 4.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g66kcal1.6g3g5g0.4g
Valittu annoskoko21g33kcal0.8g1.5g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.4g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal3.8g7.1g11.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758