Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 2.9g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g1.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 4.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1.7g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Auringonkukkaöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g36kcal1.4g2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko21g18kcal0.7g1g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g86kcal3.3g4.7g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381